QUI SOM

 

Aula24 és un centre de formació on s’imparteixen classes d’idio- mes, suport escolar, informàtica i des d’on s’ofereix, també, servei de traducció.

 

També oferim un ampli catàleg d'activitats extraescolars per a les AMPA i un campus d'idiomes durant el mes de juliol.

Our StaffOlga Franch, llicenciada en Filologia Anglesa amb l'últim any cursat a la University College Cork (Irlanda). Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Professora del cos d'ensenyament primari i secundari de la Generalitat de Catalunya.

 

Eva Cervera, llicenciada en Filologia Anglesa. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Titulada en Alemany i Francès. Professora del cos d'ensenyament primari i secundari de la Generalitat de Catalunya. 

 

Gemma Climent, diplomada en Magisteri en l'especialitat de llengua estrangera (anglès) i estudiant de Psicopedagogia. Títol de monitora d'activitats de lleure infantil i juvenil. Mestra del cos d'ensenyament primari de la Generalitat de Catalunya.

 

Olga Bertomeu, llicenciada en Filologia Anglesa. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Professora del cos d'ensenyament secundari de la Generalitat de Catalunya.

Sara Casanova, llicenciada en Filologia Anglesa. Títol de monitora d'activitats de lleure infantil i juvenil.

 

Juanjo Navarro, llicenciat en Matemàtiques. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP). Professor del cos d'ensenyament  secundari de la Generalitat de Catalunya.

 

Loli Gómez, llicenciada en Filologia Alemanya. Certificat d'Aptitud Pedagògica (CAP).

 

Marcos Llambrich, diplomat en informàtica de gestió, amb més de 10 anys d'experiència en la docència i en noves tecnologies. Professor acreditat per Autodesk. 

 

Truca'ns:

658 51 02 23

Notícies

ESTADA AMB UNA FAMÍLIA IRLANDESAT'organitzem una estada amb una família irlandesa per al juliol de 2016. Informa't! 

Maig, 2015

CURSOS DE PREPARACIÓ PER LES PROVES D'ACCÉSOferim classes de reforç de matemàtiques, anglès, llengües... Informa't al telèfon 658510223!


Setembre, 2015

CURS B1 PER ADULTSEt preparem per poder-te presentar als exàmens oficials de l'EOI. Informa't al telèfon 658510223!

Setembre, 2015